Bestuur

Het bestuur van Stichting Kamermuziek Hengelo bestaat uit:

Caroline Deutman, voorzitter

Yolande Gleis, secretaris

Han Paus, penningmeester

Ineke Hoffschulte, lid

Gerard Neurink, lid

 

Adres secretariaat:
Deldenerstraat 91, 7551 AC  Hengelo

tel: 06-51220316

info@kamermuziek-hengelo.nl

IBAN NL 28 RABO 0100 9303 79

KvK 410 29 885

Concerten

De stichting organiseert in samenwerking met de Schouwburg Hengelo 10 concerten, 7 in de Waterstaatskerk te Hengelo en 3 in de Schouwburg Hengelo.

De concerten in de Waterstaatskerk beginnen om 16:00 uur. In 2021 zijn de concerten zonder pauze, in verband met geldende corona gerelateerde maatregelen. In afwachting van verdere ontwikkelingen kan een en ander wijzigen vanaf 2022.

De toegang voor de concerten in de Waterstaatskerk bedraagt voor volwassenen € 18,-  en voor jeugd tot en met 18 jaar € 5,- . Bij uitzondering kan een afwijkende toegangsprijs aan de orde zijn.

Voor concerten in de Schouwburg: zie de informatie op de website van de Schouwburg.

 

Wilt u op de hoogte blijven meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief via deze link.

Voorverkoop, kaarten  en parkeren

Kaarten voor de concerten zijn alleen vooraf te bestellen bij de schouwburg via de website, de kassa en telefonisch  074-2556789. 

 

Parkeren kan in de naaste omgeving van de Waterstaatskerk en is meestal gratis. Voor parkeerinformatie: www.prettigparkeren.nl

 

De gemeente Hengelo neemt de Deldenerstraat onder handen, waardoor de Waterstaatskerk lastiger bereikbaar is. Met de auto is parkeren op het terrein Kloosterhof (naast Stadhuis) en aan het Mitchamplein een optie. Vanaf die locaties is het slechts een kleine afstand om de Waterstaatskerk (lopend) te bereiken.