Vriend worden

Kamermuziek Hengelo (voorheen Vrienden van het Dokter Poolhuis) verzorgt sinds 1987 concerten en doet dat vanaf september 1996 in de Waterstaatskerk. Dat gebeurt met groot enthousiasme, maar meer en meer drukken de kosten van de concerten op ons niet al te ruime budget. In deze tijd staat het culturele aanbod onder druk en moeten we een beroep doen op bijdragen van degenen die de Kamermuziek een goed hart toedragen en zich mede-verantwoordelijk voelen voor het in stand houden van dit aanbod. 

Om de continuïteit en de kwaliteit van onze concerten te garanderen zoeken wij naar wat meer financiële ruimte. Daartoe bieden wij u de mogelijkheid Vriend van Kamermuziek Hengelo te worden. Als vrienden krijgt u met recht het mooie gevoel dat u een belangrijk cultureel fenomeen in Hengelo steunt.

 

Vriend worden van Kamermuziek Hengelo kost per kalenderjaar € 50,- per persoon en € 75,- voor twee personen uit één huishouden. U kunt zich opgeven via info@kamermuziek-hengelo.nl. 


Natafelen

 

Het lijkt het ons een goed idee u als bezoeker van onze concerten de mogelijkheid te bieden na afloop van een concert bij Oosters restaurant Umami te dineren voor € 25,- per persoon. Umami ligt aan de Deldenerstraat op enige meters afstand van de Waterstaatskerk. Umami serveert dat diner in de vorm van diverse gerechten waaruit u aan tafel een keus kunt maken zodat u een scala aan Oosterse gerechten kunt proeven. 

 

Als u uw plan voor deelname aan zo’n diner liefst uiterlijk dinsdag voor het concert aan ons kenbaar maakt via e-mail (baas.si@planet.nl of info@kamermuziek-hengelo.nl), dan zorgen wij dat er voor u aansluitend aan het concert een plaats gereserveerd is bij Umami.